Jak používat Agar V potravinářství se agar používá k ochucování, jako stabilizátor i jako zahušťovací prostředek pro cukrářské a pekařské výrobky. Je výborný pro mražené dezerty, různá želé, pudinky apod. Dávkování Do 300 ml vody vmícháme 5 g Agaru a 25 g - 50 g cukru. Necháme 10 minut nabobtnat a poté 15 minut vaříme. Při výrobě aspiků přidáme namísto cukru 1/2 kávové lžičky soli. Charakteristika Agar (jinak též agar-agar) je přírodní polysacharid s vysokou želírující schopností, který se vyrábí... Celý popis
Koupit za 49 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Wolfberry Agar 30 g
Doprava:
55 Kč
Skladem
35 Kč
Koupit za 35 Kč
Agar 30 g - Wolfberry 30 g
Doprava:
55 Kč
Skladem
49 Kč
Koupit za 49 Kč
Wolfberry Agar 30 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
49 Kč
Koupit za 49 Kč
Wolfberry Agar 30 g
Doprava:
65 Kč
Skladem
39 Kč
Koupit za 39 Kč
Wolfberry Agar 30 g
Doprava:
69 Kč
Skladem
36 Kč
Koupit za 36 Kč
Popis
Jak používat Agar
V potravinářství se agar používá k ochucování, jako stabilizátor i jako zahušťovací prostředek pro cukrářské a pekařské výrobky. Je výborný pro mražené dezerty, různá želé, pudinky apod.
Dávkování
Do 300 ml vody vmícháme 5 g Agaru a 25 g - 50 g cukru. Necháme 10 minut nabobtnat a poté 15 minut vaříme. Při výrobě aspiků přidáme namísto cukru 1/2 kávové lžičky soli.
Charakteristika
Agar (jinak též agar-agar) je přírodní polysacharid s vysokou želírující schopností, který se vyrábí z červených mořských řas rodů Floridae a Gelidium. Je průhledný, bez zápachu a bez chuti. Umožňuje vytvářet tzv. vysoké vrstvy želé, jež při krájení skvěle drží tvar. Výrobky obsahující agar jsou proto vhodné pro domácí přípravu extra vysoké vrstvy želé na dorty a zákusky.
Složení
Agar agar (Gelidium 100 %).
Nutriční hodnoty ve 100 g
Energetická hodnota: 720 kJ / 172 kcal; Tuky: 0,1 g; z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g; Sacharidy: 0,4 g; z toho cukry: 0 g; Vláknina: 86 g; Bílkoviny: 0,1 g; Sůl: 0,04 g.
Alergeny
Může obsahovat stopy lepku.
Skladování
Skladujte na chladném a suchém místě. Chraňte před přímým slunečním světlem a teplem.
Země původu
Česká republika
Obsah
30 g
V potravinářství se agar používá k ochucování, jako stabilizátor i jako zahušťovací prostředek pro cukrářské a pekařské výrobky. Je výborný pro mražené dezerty, různá želé, pudinky apod.
Dávkování
Do 300 ml vody vmícháme 5 g Agaru a 25 g - 50 g cukru. Necháme 10 minut nabobtnat a poté 15 minut vaříme. Při výrobě aspiků přidáme namísto cukru 1/2 kávové lžičky soli.
Charakteristika
Agar (jinak též agar-agar) je přírodní polysacharid s vysokou želírující schopností, který se vyrábí z červených mořských řas rodů Floridae a Gelidium. Je průhledný, bez zápachu a bez chuti. Umožňuje vytvářet tzv. vysoké vrstvy želé, jež při krájení skvěle drží tvar. Výrobky obsahující agar jsou proto vhodné pro domácí přípravu extra vysoké vrstvy želé na dorty a zákusky.
Složení
Agar agar (Gelidium 100 %).
Nutriční hodnoty ve 100 g
Energetická hodnota: 720 kJ / 172 kcal; Tuky: 0,1 g; z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g; Sacharidy: 0,4 g; z toho cukry: 0 g; Vláknina: 86 g; Bílkoviny: 0,1 g; Sůl: 0,04 g.
Alergeny
Může obsahovat stopy lepku.
Skladování
Skladujte na chladném a suchém místě. Chraňte před přímým slunečním světlem a teplem.
Země původu
Česká republika
Obsah
30 g
Parametry
Výrobce | Wolfberry |
Hmotnost | 30 g |