Směs na chléb slunečnicový. Směs na přípravu chleba v troubě i domácí pekárně. Složení: špaldová celozrnná mouka hladká, slunečnicové semínko 12%, pšeničná mouka hladká, jedlá sůl, sušené pekařské droždí, drcený kmín, cukr, zlepšující přípravek (kyselina askorbová). Může obsahovat stopy mléka. Alergeny: výrobek obsahuje lepek. Návod k použití: Stačí přidat pouze vodu. Pečení v troubě: Obsah sáčku vysypte do mísy a přidejte 380 ml vlažné vody. Vše důkladně promíchejte vařečkou nebo kuchyňským robotem.... Celý popis
Koupit za 40 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
KÁVOVINY Směs na chléb slunečnicový 500 g
Doprava:
56 Kč
Skladem
40 Kč
Koupit za 40 Kč
Chléb Pernerka Směs na chléb slunečnicový 500 g
Doprava:
69 Kč
Skladem
39 Kč
Koupit za 39 Kč
Popis
Směs na chléb slunečnicový.
Směs na přípravu chleba v troubě i domácí pekárně.
Složení: špaldová celozrnná mouka hladká, slunečnicové semínko 12%, pšeničná mouka hladká, jedlá sůl, sušené pekařské droždí, drcený kmín, cukr, zlepšující přípravek (kyselina askorbová). Může obsahovat stopy mléka. Alergeny: výrobek obsahuje lepek.
Návod k použití: Stačí přidat pouze vodu. Pečení v troubě: Obsah sáčku vysypte do mísy a přidejte 380 ml vlažné vody. Vše důkladně promíchejte vařečkou nebo kuchyňským robotem. Těsto vložte do vymazané a moukou vysypané chlebíčkové formy a nechte v teple 25-30 minut kynout. Pečte při teplotě 210°C 45-60 minut. V domácí pekárně: Do pekárny nalijte 380 ml vlažné vody. Vysypte obsah sáčku. Pro přípravu zvolte program "Základní" s délkou trvání 3 hodiny a více.
Skladujte v suchu, chraňte před přímým slunečním zářením.
Hmotnost: 500 g
Výrobce: Kávoviny a.s., ČR
Původ primární složky: EU
Směs na přípravu chleba v troubě i domácí pekárně.
Složení: špaldová celozrnná mouka hladká, slunečnicové semínko 12%, pšeničná mouka hladká, jedlá sůl, sušené pekařské droždí, drcený kmín, cukr, zlepšující přípravek (kyselina askorbová). Může obsahovat stopy mléka. Alergeny: výrobek obsahuje lepek.
Návod k použití: Stačí přidat pouze vodu. Pečení v troubě: Obsah sáčku vysypte do mísy a přidejte 380 ml vlažné vody. Vše důkladně promíchejte vařečkou nebo kuchyňským robotem. Těsto vložte do vymazané a moukou vysypané chlebíčkové formy a nechte v teple 25-30 minut kynout. Pečte při teplotě 210°C 45-60 minut. V domácí pekárně: Do pekárny nalijte 380 ml vlažné vody. Vysypte obsah sáčku. Pro přípravu zvolte program "Základní" s délkou trvání 3 hodiny a více.
Skladujte v suchu, chraňte před přímým slunečním zářením.
Hmotnost: 500 g
Výrobce: Kávoviny a.s., ČR
Původ primární složky: EU
Parametry
Výrobce | Chléb Pernerka |